Ajurveda – nuostabus harmoningas mokslas apie gyvenseną, apimantis mūsų kūną, protą, jausmus ir sielą. Tad mes turime unikalią galimybę naudotis kelių tūkstančių metų rytų išmintimi ir šiuolaikiniais moksliniais tyrimais, kurie kartu puikiai vienas kitą papildo. Apie 80% mūsų imuninės sistemos „gyvena“ žarnyne. Ir tai ne tik ligos, kurios atsiranda susilpnėjus imunitetui, bet ir mūsų kasdienė savijauta, kuri įtakoja mūsų gyvenimo kokybę. Todėl kviečiu ją pastiprinti. Gaminsime ir ragausime sveikatai palankius patiekalus, naudosime įvairius prieskonius bei produktus, pasirinksime tinkamiausius gaminimo būdus bei priemones, atsižvelgdami į pagrindinius ajurvedos mitybos principus.
Asta Gruodė Plačiau apie mane >>>
Šie kursai SKIRTI JUMS, jei NORITE:
Gaminti gardų maistą per 15 - 30 min.
Žinoti, kodėl, kaip ir kokius prieskonius naudoti.
Išmokti sugrupuoti ir derinti maisto produktus.
Sustiprinti imunitetą, padidinti energijos lygį ir pagerinti sveikatą.
Taip pat kursai skirti Jums, jei iš tiesų norite geriau pažinti save per maistą ir mitybos įpročius, sužadinti savyje kūrybiškumą, eksperimentuoti bei kurti savo receptus. Smalsaujate, norite lengvai ir greitai gaminti, skaniai valgyti ir gerai jaustis. Patiktų suformuoti kasdienius, sveikatai palankius įpročius ir atrasti tinkamiausius būdus savo mitybai. Atvirai priimate patarimus, asmeninį dėmesį ir mėgstate bendraminčius prie vieno stalo.
Kursų metu sužinosite, kokios energijos dominuoja jūsų kūne ir kaip tai įtakoja mitybą. Kiek, ko, kada ir kaip verta valgyti. Kurie maisto produktai ir prieskoniai dera tarpusavyje, o kurių derinių geriau vengti. Koks gaminimo būdas tinkamiausias. Kokius bazinius produktus pravartu turėti namie, o kur verta ir galima improvizuoti. Ant ko kepti, kaip daiginti, kiek gerti, kokius miltus rinktis, kiek riešutų valgyti, kaip orientuotis parduotuvių lentynose, skaitant prekės etiketę, ir dar daug kitų temų aptarsime susitikę.
KURSŲ METU PRAKTIKUOSIME:
20 skirtingų prieskonių tinkamą naudojimą kasdieninėje mityboje;
20 skirtingų patiekalų (pusryčiams, pietums ir vakarienei);
skirtingus gaminimo būdus ir jų taikymą skirtingiems produktams;
maisto produktų derinimą;
sriubų virimą, troškinių gaminimą;
saldžių ir sūrių košių gaminimą;
saldžių ir sūrių blynų, kepsnelių kepimą;
duonelių kepimą paprastomis sąlygomis;
lydyto sviesto paruošimą;
desertų kūrimą;
daiginimą.
PO KURSŲ:
gaminsite paprasčiau ir kūrybiškiau;
receptai taps lengvesni, o maistas gardesnis;
suprasite, kokia mityba jums asmeniškai yra palankiausia;
nesudėtingai sugrupuosite namuose esančius produktus ir žinosite, ką su kuo palanku derinti;
turėsite informacijos apie produktų ir prieskonių suderinamumą ir tinkamą jų paruošimą;
gausite visą medžiagą, kartu su išbandytais receptais ir patarimais;
galėsite bendrauti ir dalintis savo patirtimi ir rezultatais su bendraminčiais FB grupėje;
lauks dovana - 30 min. asmeninė tiesioginė nuotolinė konsultacija mėnesio laikotarpyje.
KADA?
*Vilniuje 2025 m.:
Sausio 24-26 d. ir Vasario 21-23 d.
*Adresas bus patikslintas likus savaitei iki kursų.
*Kaune 2025 m.:
Vasario28-2 d.
*Adresas bus patikslintas likus savaitei iki kursų.
*Panevėžyje 2025 m.:
Sausio 31-2 d.
*Adresas bus patikslintas likus savaitei iki kursų.
Klaipėdoje 2024 m.:
Gruodžio 6-8 d. (Grupė pilna)
Dėl kitų miestų ar datų susisiekite asmeniškai.
LAIKAS: penktadienį 18:00-21:00, šeštadienį 10:00-16:00, sekmadienį 10:00-15:00.
KAINA: 290 EUR (mokant dalimis – avansas 145 Eur, likusi dalis 145 Eur apmokama trys dienos iki kursų pradžios ). Užsiregistravę el. paštu, gausite mokėjimo detales ir išsamią informaciją, kaip atvykti į kursų vietą.
Papildoma informacija telefonu +370 684 37141 arba el. paštu asta.gruode@gmail.com.
Planuojami kursai ir kituose miestuose.
Patarimai, dėmesys ir bendraminčiai mažose, iki 8 žmonių, grupėse.
Iš meilės sau ir gamtai!
Asta Gruodė
ATSILIEPIMAI